طراحی دکوراسیون داخلی

طراحی دکوراسیون داخلی چیست؟

طراحی دکوراسیون داخلی به مجموعه فعالیت‌های تزیین و زیباسازی فضاهای داخلی با استفاده از انواع مختلف عناصر ظاهری مانند رنگ‌ها، مبلمان، پرده‌ها، تزیینات دیواری، گل‌ها و غیره اشاره دارد. تغییراتی که در جهت بهبود جلوه ظاهری یک فضای داخلی انجام می‌شوند و به طرز چیدمان و تزیین اجزای مختلف یک فضا بستگی دارند.

طراحی دکوراسیون داخلی

طراحی دکوراسیون داخلی چیست و چه نقشی در زندگی دارد؟

طراحی دکوراسیون داخلی به مجموعه برنامه‌ریزی و طراحی فضاهای داخلی اطلاق می‌شود که با هدف تأمین نیازهای مادی، معنوی و اجتماعی افراد انجام می‌شود که با نگاه زیبایی‌شناسانه و هنری به یک محیط، سعی در بهبود جنبه ظاهری محیط و ارتقای بازدهی و کارکردی یک فضا دارد.

کار طراح داخلی خلق گونه‌ای از انسجام و زیبایی است که در درجه اول در خدمت حس انسان باشد و نیازهای روحی و اقتصادی او را تأمین کند. هدف اصلی طراحی دکوراسیون ایجاد محیطی زیبا و سازگار با نیازها و سلیقه‌های افراد است تا در محیطی دلپذیر و آرام زندگی کنند. واژه دکوراسیون به معنای زینت بخشیدن و چیدمان فضاها با کمک عناصر مختلفی از جمله رنگ‌ها، نورها و اشیا است که با تمرکز بر خواسته‌ها و نیازهای هر فرد و امکانات و قابلیت‌های هر محیط به کمک یک دکوراتور داخلی انجام می‌پذیرد.

طراحی دکوراسیون داخلی

هنر سازماندهی فضا با طراحی دکوراسیون داخلی

مدیریت فضا در دکوراسیون داخلی یکی از اساسی‌ترین نتایج دکوراسیون داخلی است که تأثیر زیادی بر کارکرد فضاها دارد. در طراحی داخلی، مدیریت فضا با هدف ایجاد تعادل میان عناصر و اجزا انجام می‌شود. این فرایند به افزایش کیفیت و زیبایی یک فضا کمک می‌کند و به بهینه‌سازی استفاده از آن و ارتقای کیفیت زندگی ساکنان در آن محیط کمک می‌نماید.

طراحی دکوراسیون داخلی

یکی از ابتدایی‌ترین مراحل در مدیریت فضا، تحلیل دقیق فضای موجود و درک نیازهای افراد است. شناسایی کارایی فضا، تعداد افراد ساکن در آن و نیازهای فردی ساکنان از اهمیت بالایی برخوردار است. دکوراسیون داخلی با طراحی فضاها به‌صورت چندمنظوره می‌تواند تأثیر زیادی بر بهره‌وری و کاربری یک فضا داشته بگذارد. ایجاد فضاهایی که بتوانند نیازهای مختلفی را به‌صورت هم‌زمان برطرف کنند، در مدیریت فضا اهمیت زیادی دارند.

عوامل دیگری مانند رنگ و نور دو  گزینه اساسی در مدیریت فضا هستند. یک طراح داخلی با استفاده از رنگ‌های مناسب و نورپردازی هوشمندانه می‌تواند احساسات مختلفی را در افراد ایجاد کند. یکی دیگر از راهکارهای مهم در مدیریت فضا انتخاب مبلمان مناسب و قراردادن آن به صورتی است که از تمامی قابلیت‌های مکانی استفاده شود و درعین‌حال فضا باز و فراخ به نظر بیاید. همچنین اندازه و نحوه قرارگیری مبلمان به مدیریت فضا بستگی دارد.

طراحی دکوراسیون داخلی

ترتیب اجسام و انتخاب مکان مناسب برای هر ابزار و وسیله و همچنین استفاده هوشمندانه از اجسام دکوراتیو و تزیینات، می‌تواند فضا را زیبا و زنده کند و حفظ تعادل در استفاده از آنها و جلوگیری از ایجاد احساس شلوغی نیز موضوع مهمی است که با مدیریت فضا در دکوراسیون داخلی به آن پرداخته می‌شود. در نتیجه؛ مدیریت فضا هنر و علم در کنار هم است که توجه به جزئیات، درک نیازهای ساکنان، و تعامل مؤثر بین عناصر مختلف دکوراسیون داخلی، کلید موفقیت آن است.

انواع طراحی دکوراسیون داخلی

طراحی دکوراسیون داخلی کاربردهای مختلفی دارد و در فضاهای مختلفی از جمله ساختمان‌های مسکونی، اداری، مراکز زیبایی، ادارات، مغازه‌ها و…قابل‌ اجرا است. برجسته‌ترین زمینه‌ها و عملکردهای طراحی داخلی عبارت‌اند از:

1. طراحی داخلی ساختمان

گاهی در طراحی معماری ساختمان برخی از ضوابط و استانداردها، نادیده گرفته می‌شوند. اما پس از استفاده از ساختمان و یا منزل، به اهمیت آنها پی خواهید برد. به‌عنوان‌مثال پارکینگ یک ساختمان که بدون توجه به ضوابط خاص و استانداردهایی مانند ابعاد مناسب، طراحی و اجرا شده است قابلیت کاربری مطلوب را ندارد.

بنابراین، یکی از وظایف بسیار مهم معماران و طراحان داخلی، توجه به این استانداردها و اصلاح مشکلات موجود است. این طراحی دارای زیر مجموعه‌های بسیاری مانند: طراحی ورودی ساختمان، طراحی لابی ساختمان، طراحی پارکینگ و مشاعات ساختمان و طراحی راه‌پله است که هر کدام از آنها می‌توانند به جذابیت و زیبایی طراحی معماری ساختمان، کمک کنند.

طراحی هر کدام از این موارد با توجه با بهترین مصالح موجود و به کمک جذاب‌ترین متد روز، طراحی و اجرا خواهند شد که طراحی داخلی آن ساختمان را خاص و منحصر به‌ فرد می‌کند.

طراحی دکوراسیون داخلی

2. طراحی دکوراسیون داخلی منزل

طراحی داخلی  با هدف جان‌بخشی به یک فضا و برقراری ارتباط میان افراد و محل زندگی و فعالیت‌های اجتماعی آنها صورت می‌گیرد. طراحی برای ساخت یک فضا طبق اصول طراحی داخلی یا طراحی دکوراسیون داخلی و استفاده از آن برای انسان‌ها کاری ابتدایی بوده و قدمت بسیاری دارد. انسان‌های نخستین با حک‌کردن تصاویر بر دیواره غارهای محل زندگی خود سعی بر زیباسازی محیط اطراف خود داشته‌اند.

طراحی دکوراسیون داخلی

امروزه طراحی داخلی به شیوه نوین، هنری مدرن محسوب می‌شود که معماران داخلی به کمک آن می‌توانند فضاها را به‌گونه‌ای طراحی کنند که انواع نیازهای فضایی ساختمان با توجه به عملکرد و ماهیتی که دارد پاسخ داده شود و افراد بتوانند بهترین استفاده را از فضاها ببرند. با افزایش روند شهرنشینی و تبدیل‌شدن خانه‌های بزرگ و ویلایی به آپارتمان‌ها و خانه‌هایی با متراژ کم، طراحی داخلی اهمیت بیشتری یافته است.

طراحی دکوراسیون داخلی

طراحی دکوراسیون داخلی منزل در بخش‌های مختلف یک خانه مانند آشپزخانه، اتاق‌خواب، پذیرایی و نشیمن، سالن غذاخوری و سرویس بهداشتی اجرا می‌شود و با هدف استفاده بهینه از تمامی بخش‌های داخلی و یا ایجاد تغییرات در شکل و فرم فضاهای داخلی صورت می‌گیرد و با ایجاد تغییر در ظاهر و چیدمان و عناصر تشکیل‌دهنده و نور و رنگ فضای منزل فضایی جدیدتر و بهینه‌تر خلق می‌کند.

3. طراحی دکوراسیون سالن زیبایی

طراحی دکوراسیون سالن زیبایی و طراحی داخلی آرایشگاه‌ها موضوع بسیار مهمی است که تأثیری مستقیم بر میزان حضور و استقبال مشتریان از سالن شما دارد. با توجه به تعدد سالن‌های زیبایی در سطح شهر، مشتریان ترجیح می‌دهند در محیطی این خدمات را دریافت کنند که علاوه بر کیفیت کار، حس خوب و خوشایندی دریافت کنند.

طراحی دکوراسیون داخلی

به دلیل این که افراد ممکن است زمانی طولانی را در سالن زیبایی سپری کنند و یا منتظر نوبت باشند؛ کیفیت فضای سالن و دکوراسیون آن تأثیر مهمی بر خلق‌وخوی افراد و میزان رضایت آنها از آن سالن دارد. دکوراسیون یک سالن زیبایی باید به گونه ای طراحی و اجرا شود که به جز تاثیری که بر جذب مشتری و دریافت حس خوب برای او می‌گذارد، فضایی مناسب برای پرسنلی که در این سالن ها مشغول به‌کار هستند را نیز فراهم کند.

طراحی دکوراسیون داخلی

طراحی دکوراسیون سالن زیبایی مدرن برای کسانی که قصد افتتاح سالن زیبایی دارند و یا قصد دارند سالن خود را به شیوه‌ای مدرن بازسازی کنند؛ موضوع بسیار با اهمیتی است که علاوه بر ایجاد جذابیت و زیبایی در محیط سالن، به کاربردی‌تر کردن آن فضا کمک می‌کند و در نهایت موجب افزایش رونق در کسب‌وکار شما می‌شود.

4. طراحی دکوراسیون اداری

اغلب ما زمان زیادی را در محیط کار سپری می‌کنیم و به‌نوعی محل کار ما خانه دوم ما محسوب می‌شود و چون مجبور به گذراندن برخی از ساعات روز در آنجا هستیم؛ شیوه طراحی دکوراسیون اداره اهمیت زیادی دارد. دکوراسیون اداری مناسب باعث می‌شود آرامشتان افزایش یافته و حین کار دچار خستگی‌های مفرط نشوید. دکوراسیون‌های اداری متنوع هستند و طراح بر اساس نیاز مشتری‌ها و محل کارشان یکی از انواع دکوراسیون را به‌ کارفرما پیشنهاد می‌دهد.

طراحی دکوراسیون داخلی

طراح دکوراسیون با انجام کارهایی مانند استفاده از نورپردازی‌های مناسب، ایجاد نظم هوشمندانه برای پنهان‌سازی کابل‌ها و سیم‌ها، استفاده از شلف‌های دیواری مناسب با هر فضای اداری، استفاده از ترکیب رنگ‌های هوشمندانه برای کاهش خستگی و افزایش راندمان کاری کارکنان، ایجاد فضای ایدئال برای رفع خستگی افراد، یک فضای اداری با دکوراسیون زیبا و کاربردی می‌سازد.

5. طراحی دکوراسیون مغازه

در طراحی دکوراسیون مغازه با استفاده از طراحی‌ها و ایده‌های خلاقانه ‌چشم هر بیننده‌ای به سمت مغازه جلب می‌شود و دکوراسیون داخلی یک مغازه در کسب‌وکار واحدهای تجاری بسیار تأثیرگذار است. با کمک یک دکوراسیون زیبا و کاربردی، علاوه بر برخورداری از مزایای رقابتی قابل‌توجه، می‌توانید از موفقیت‌های پی‌درپی نیز لذت ببرید و ضمن برخورداری از یک دکوراسیون منظم، فضایی ایدئال و چشم‌نواز داشته باشید.

طراحی دکوراسیون داخلی

در طراحی دکوراسیون مغازه باید به فاکتورهای مهمی از جمله اهمیت استفاده از متریال باکیفیت، نحوه‌ قرارگیری ستون‌ها، محل قرارگرفتن ویترین‌ و … توجه کنید. عوامل مختلفی مثل میزان و نحوه نورپردازی، انتخاب رنگ دیوارها و سقف و ستون‌ها و سایر اجزا نیز در زیبایی و کارکرد مفید دکوراسیون یک مغازه تأثیر گذارند.

6. طراحی دکوراسیون ویلا

طراحی دکوراسیون ویلا یکی از زیر مجموعه طراحی داخلی است که جذابیت بسیاری دارد چرا که خلق یک محیط آرامش‌ بخش و پناهگاهی امن و جذاب به علم و هنر هم‌زمان یک طراح بستگی دارد. در طراحی دکوراسیون ویلا، از انواع نورپردازی خارق‌العاده و هیجان‌انگیز، سقف‌های جذاب با گچ‌بری‌های ویژه چشمگیر، ستون‌های جذاب، ایده‌های خلاقانه در ساخت راه‌پله، استخر و… استفاده می‌شود که هر کدام با توجه به نیاز مشتری و همچنین ابعاد ویلا تعیین و برنامه‌ریزی خواهند شد.

طراحی دکوراسیون داخلی

طراحی دکوراسیون یک ویلا به دلیل مساحت مناسب و امکان اجرای فرم‌ها و الگوهای باشکوه و منحصربه‌فرد کاری تخصصی و خلاقانه است و طراحی درست و حرفه‌ای اهمیت بسیار زیادی دارد و می‌تواند به خلق زیبایی و کیفیت مناسب فضای یک ویلا منجر شود. 

ما در شرکت معماری و طراحی داخلی کاردو که به تعهد و نوآوری در طراحی و ارائه خدمات معماری، دکوراسیون داخلی، طراحی مبلمان سفارشی و مدیریت پروژه مشهور است، با پیشینه‌ای قوی به رویای شما رنگ واقعیت می‌دهیم.

سبک موردعلاقه شما چیست؟

اولین کاری که باید قبل از اجرای دکوراسیون انجام دهید، شناخت سبک دکوراسیونی مطابق میل شما است که به بهترین شیوه علاقه و سلیقه شما را نشان می‌دهد. اغلب مردم سعی می‌کنند خانه و یا محل کار خود را تزیین کنند و هر فرد این کار را با توجه به علاقه و نیاز و توانایی‌اش انجام می‌دهد. اما دکوراسیون داخلی با اینکه کار ساده‌ای به نظر می‌رسد یک کار تخصصی و فنی است که اجرای آن به مهارت و علم و خلاقیت توأمان نیازمند است.

طراحی دکوراسیون داخلی

با توجه به این موضوع که دکوراسیون در طی دوره‌های مختلف دچار تغییرات بنیادین می‌شود و با گذر زمان طرح‌ها و سبک‌های متعددی در صنعت دکوراسیون داخلی شکل می‌گیرند؛ لازم است تا با مطالعه و جستجوی در انواع سبک‌ها شیوه موردعلاقه خود را بیابید و در مرحله بعد دکوراسیون مطلوب خود را در فضایی که دارید اجرا کنید. سبک‌ها و متدهای مختلفی وجود دارند که به شما کمک می‌کنند فضای خود را به شیوه‌ای هماهنگ و منسجم و زیبا و درعین‌حال کاربردی دکور کنید.

رایج‌ترین سبک‌ها در دکوراسیون داخلی کدام‌اند؟

اولین قدم برای طراحی دکوراسیون داخلی داشتن اطلاعات درباره انواع مختلف سبک‌های دکوراسیون است. سبک‌های مختلف شامل طراحی دکوراسیون داخلی کلاسیک، نئوکلاسیک، مینیمال و مدیترانه‌ای و…است که هر فرد با توجه به علاقه و نیازهای خود از این سبک‌ها برای چیدمان محیط زندگی خود استفاده می‌کند. تعیین سبک یکی از فاکتورهای مهم در طراحی دکوراسیون داخلی است و طراح باید با توجه به امکانات موجود، کاربری فضا و سلیقه کاربران یکی از آنها را انتخاب نماید.

طراحی دکوراسیون داخلی

1. طراحی دکوراسیون داخلی مدرن

یکی از انواع طراحی دکوراسیون داخلی، طراحی به شیوه مدرن است. برای چیدمان فضا به سبکی نوآورانه، ساده و به‌ روز سبک مدرن بهترین انتخاب خواهد بود. طراحی دکوراسیون داخلی مدرن با کمک قواعدی چون استفاده از متریال طبیعی، به‌کاربردن رنگ‌های خنثی یا برگرفته از طبیعت و حذف تزیینات اضافی سعی در ایجاد فضایی زیبا و به‌دوراز شلوغی و آشفتگی دارد.

طراحی دکوراسیون داخلی

در طراحی سبک مدرن معمولاً از استایل‌های مونوکروم و پالت‌های رنگی محدود استفاده می‌شود. از مهم‌ترین ویژگی‌های سبک مدرن در طراحی داخلی، استفاده از خطوط ساده و نرم است تا ضمن دوری از تزیینات و تجمل زیاد یک طراحی عملکردگرایانه انجام گیرد که به آرامش‌بخش بودن فضا و زیباتر شدن آن بینجامد. اگر فضاهای ساده با خطوط مستقیم و منظم و ظریف و هنرمندانه را دوست دارید، این سبک برای شما مناسب خواهد بود.

2. طراحی دکوراسیون داخلی کلاسیک

اگر طراحی دکوراسیون خود را با چوب‌های تیره و رنگ‌های گرم و پرانرژی می‌پسندید، سبک کلاسیک می‌تواند سبک مناسب شما باشد.

طراحی دکوراسیون داخلی

استفاده از مبلمان و آثار هنری رنگارنگ محیطی گرم و دلپذیر ایجاد می‌کند که درعین‌حال ثروت  و شکوه را به فضا می‌افزاید. رنگ‌هایی مانند قرمز، قهوه‌ای و سبز، رنگ‌های محبوبی‌اند که در طراحی دکوراسیون داخلی کلاسیک استفاده می‌شوند. الگوهای مختلف  مانند گل‌دار، راه، راه و چهارخانه که منعکس‌کننده سبک کلاسیک هستند، الگوهای رایجی برای این نوع طراحی هستند.

طراحی دکوراسیون داخلی

در طراحی سبک کلاسیک معمولاً دیوارها با استفاده از رنگ‌های خنثی رنگ‌آمیزی می‌شوند تا توجه مخاطب به سمت مبلمان و وسایل تزیینی و دکوری جلب شود و اگر می‌خواهید تغییری روی رنگ‌های دکوراسیون دهید آنها را معطوف به قطعات بزرگ و مبلمان کنید و از رنگ‌های مختلف مثل آبی، قرمز، قهوه‌ای و مشابه آنها برای کوسن‌ها و تزیینات جانبی استفاده کنید.

با استفاده از انواع آثار هنری و عناصر سنتی و جزئیات بسیار در چیدمان دکوراسیون کلاسیک و استفاده از رنگ‌های پر انرژی و زنده در انتخاب وسایل، فضای خود را به سبک کلاسیک چیدمان کنید و فضایی گرم و مجلل به وجود بیاورید.

3. طراحی دکوراسیون داخلی نئوکلاسیک

طراحی دکوراسیون داخلی نئوکلاسیک یکی از انواع سبک‌های حوزه دکوراسیون داخلی است که سبک است مابین سبک کلاسیک و سبک مدرن و در واقع ترکیبی از هر دو سبک است. طراحی داخلی به سبک نئوکلاسیک بازتاب گونه‌ای ظرافت و پیچیدگی است بی‌آنکه قدیمی یا خسته‌کننده به نظر برسد.

طراحی دکوراسیون داخلی

این سبک، همان سبک کلاسیک است که با افزودن رنگ‌ها و مدل‌ها و تزیینات مدرن، به سبک تازه‌ای در دکوراسیون تبدیل شده است که ترکیبی از هر دو این سبک‌ها را در خود جای‌داده است. به جای استفاده از خطوط تیز و زاویه‌دار استفاده از خطوط نرم و لطیف در این طراحی رایج است که حس آرامش بیشتری به افراد منتقل می‌کند. در طراحی نئو کلاسیک مبلمان، لوازم جانبی و پالت‌های رنگی ساده انتخاب می‌شوند تا ظاهری مدرن‌تر در کنار وفاداری به اصول سبک کلاسیک ایجاد کنید.

در واقع نئو کلاسیک شکل مدرن و اصلاح شده‌ای از سبک کلاسیک است و نتیجه کار نوعی زیبایی باشکوه است که از افراط و تجمل‌گرایی سبک کلاسیک دوری می‌کند و این ترکیب سبک‌ها  به دکوراسیون کلاسیک عمق و هویت بیشتری می‌افزاید و محیط را زنده‌تر و هماهنگ‌تر نشان می‌دهد.

4. سبک مینیمال در دکوراسیون داخلی

مهم‌ترین ویژگی سبک مینیمال در دکوراسیون سادگی و عدم استفاده از وسایل غیرضروری است. طراحی دکوراسیون داخلی مینیمال فاقد هر گونه تجملات است که جلوه‌ای تمیز و ساده ایجاد می‌کند. مبلمان و عناصر دکوراتیو ساده و بدون پیچیدگی انتخاب می‌شوند و در این نوع دکوراسیون هیچ‌چیز پر زرق‌وبرق و نمایشی وجود ندارد.

طراحی دکوراسیون داخلی

در طراحی مینیمالیستی جایی برای اشیایی که کاربردی نیستند و تنها جنبه تزیینی دارند، وجود ندارد و بیشتر بر حفظ وسایل و اشیا مفید و معدود اما کاربردی تأکید می‌شود. در فضای مینیمال نوعی حس صلح و آرامش و نظم درونی دیده می‌شود که در افراد ایجاد آرامش می‌کند.

طراح داخلی برای اجرای این سبک با استفاده از طیف رنگی مشخص، خطوط واضح و ساده،  حذف وسایل اضافی و تزیینات بی‌مورد، استفاده از نور طبیعی، استفاده از پالت رنگی خنثی و به‌کاربردن مصالح محدود مانند چوب و سنگ فضایی ساده و ظاهری منسجم و هماهنگ ارائه می‌دهد که به‌دوراز شلوغی است و سادگی و آرامش را القا می‌کند.

5. سبک مدیترانه‌ای در دکوراسیون داخلی

طراحی دکوراسیون به سبک مدیترانه‌ای یکی از محبوب‌ترین سبک‌های طراحی در جهان است. این سبک، ظاهری منحصر‌ به‌ فرد و شیک و درعین‌حال  ساده و مینیمال به فضا می‌بخشد. به دلیل این که کشورهای مدیترانه‌ای اغلب گرم هستند، طراحی داخلی با این سبک برای خانه‌هایی که از نور کافی خورشید بهره‌مند هستند مناسب خواهد بود. در این سبک بیشتر از رنگ‌های گرم مانند سفید، لیمویی و قهوه‌ای استفاده می‌شود تا فضایی گرم‌تر و روشن‌تر به وجود بیاید.

طراحی دکوراسیون داخلی

سبک مدیترانه‌ای با المان‌هایی مانند دیوارهای سنگ طبیعی، کف  ساخته شده از کاشی، تیرهای چوبی با رنگ طبیعی  در کنار مبلمان  و عناصر دکوراتیو معاصر، خانه‌ای به سبک مدرن و امروزی می‌سازد. طبیعت در معماری به سبک مدیترانه‌ای اهمیت بسیاری دارد و به همین دلیل اغلب خانه‌های مدیترانه‌ای پنجره‌ها و درهای بزرگ و تراس یا بالکن‌های وسیع دلباز دارند و به‌گونه‌ای طراحی شده‌اند که با محیط اطراف خود در آشتی بوده و با فضای اطراف در ارتباطی هماهنگ و موزون باشند.

در سبک مدیترانه‌ای با تأکید بر زندگی در فضای باز که احساس رهایی و آزادی را القا می‌کند و با به حداکثر رساندن نور طبیعی و استفاده از پنجره‌های بزرگ و دیوارهای سنگ طبیعی و کف‌پوش‌هایی از کاشی یا چوب سخت و همچنین استفاده از تزیینات ساخته شده از مواد طبیعی و استفاده از عناصر طبیعی مانند چوب، چوب خیزران، کاشی و سفال؛  فضایی گرم و زنده که یادآور بوی دریا و عطر چوب و نسیم ساحل است، به چیدمان فضای خانه بر اساس این سبک پرداخته می‌شود.

6. سبک ساحلی در دیزاین داخلی

سبک ساحلی سبکی دوست‌داشتنی است، چرا که اکثر افراد رؤیای داشتن یک خانه ساحلی را در ذهن دارند. بنابراین حتی اگر خانه‌ای ساحلی ندارید می‌توانید با کمک دکوراسیون به سبک ساحلی و  پیروی از توصیه‌های کارشناسان به‌راحتی یک ظاهر ساحلی شیک را به خانه یا فضای ویلای خود ببخشید. با افزودن عناصری با بافت طبیعی مانند طناب، چوب یا حصیر و صدف و سنگ و یا المان‌های دریایی مانند لنگری پارو، چه در کناردریا زندگی کنید و چه کیلومترها دورتر از نزدیک‌ترین دریا باشید، ترکیب برخی از دکورهای ساحلی می‌تواند به هر فضایی احساس خنکی ساحلی بدهد و باعث شود حس کنید در یک خانه ساحلی در مجاورت دریا سکونت دارید.

رنگ‌آمیزی کل فضا با کمک سایه‌های مختلفی از رنگ سفید، پس‌زمینه‌ای عالی برای نشان‌دادن وسایل و لوازم شما ایجاد می‌کند. برای تزیین دیوارها می‌توانید از عناصر دکوراتیو ساحلی مانند قایق‌های چوبی یا طناب تزیینی استفاده کنید. از ویژگی‌های اصلی این سبک استفاده از رنگ‌های خنثی در کنار آبی و سبز است که پالت رنگی روشن و مطبوع سبک ساحلی را به یاد می‌آورد.

طراحی دکوراسیون داخلی

مبلمان معمولاً سفید یا بژ انتخاب می‌شوند و اشیا و لوازم چوبی به‌کاررفته در دکوراسیون از دریا الهام‌گرفته می‌شوند. کوسن‌ها، پنجره‌های بزرگ، مبل‌های روشن، چوب‌های سفیدرنگ شده و پترن‌های راه‌راه آبی و سفید از ویژگی‌های اصلی سبک دکوراسیون داخلی کلاسیک به سبک ساحلی هستند که محیطی ساده و آرامش‌بخش می‌سازند که یادآور خانه‌های ساحلی کناردریاست.

اما چطور سبک ساحلی را بشناسیم؟

مشخصه این سبک، خلق محیطی ساده و راحت است؛ زیرا هدف اصلی از اجرای سبک ساحلی در طراحی و دکوراسیون داخلی، ایجاد حس آرامش و راحتی است که افراد در تعطیلات تابستانی در یک خانه ساحلی تجربه می‌کنند. دیوارها و عناصر سفید که حس روشنایی را در محیط تقویت می‌کنند و استفاده از نور طبیعی در محیط و استفاده از پرده‌های حریر با بافت ظریف و گلدان‌های شیشه‌ای پر از شن و ماسه که با ستاره دریایی، صدف و مرجان تزیین شده‌اند در این سبک رایج است.

طراحی دکوراسیون داخلیطرح ملحفه‌های اتاق‌خواب و یا روکش مبلمان، کوسن‌ها و پرده‌ها، از طرح‌های دریایی و یا طرح‌های ساده با رنگ‌های ملایم انتخاب می‌شود و در مجموع تمامی اجزا و عناصر تشکیل‌دهنده در فضایی با سبک دکوراسیون ساحلی، بر ایجاد حسی همانند احساس حضور در تعطیلات تأکید دارد که آرامش طبیعت را به فضای داخلی شما هدیه می‌دهد.

6. دکوراسیون داخلی به سبک معاصر یا امروزی

واژه معاصر به معنای هم عصر و در لحظه است و طراحی معاصر نوعی از طراحی است که دائماً در حال تکامل و تغییر است که پذیرای ایده‌های جدید و به‌روز است و به یک مدل خاص اطلاق نمی‌شود. در این سبک می‌توان نشانه‌هایی از سبک‌های مختلفی مانند مدرن، کلاسیک، آرت دکو و… را یافت.

این سبک مانند دیگر سبک‌های طراحی شده معاصر با استفاده گسترده از رنگ‌های خنثی و اشکال هندسی ساده جلوه‌ای منحصربه‌فرد و زیبا به فضا می‌بخشد.

طراحی دکوراسیون داخلی

در سبک معاصر، سادگی در تزیینات، به‌کاربردن عناصر ظریف و استفاده از بافت و خطوط صاف اهمیت ویژه‌ای دارند. گاهی تشخیص سبک دقیق یک دکوراسیون کار سختی است؛ زیرا به دلیل ویژگی‌ها و اشتراکات میان برخی از سبک‌ها مانند سبک مدرن و سبک معاصر، تشخیص اینکه سبک به‌کاررفته در دکوراسیون کدام است، کار ساده‌ای نیست.

برای تشخیص این دو سبک از یکدیگر، لازم است به نوع مواد و متریال به‌کاررفته در آن‌ها توجه کنید. در سبک مدرن اغلب مصالح طبیعی مانند چوب، چرم و سنگ، رنگ‌های خنثی و خطوط مستقیم و صاف استفاده می‌شود در حالی که در دکوراسیون معاصر از متریال طبیعی مثل چوب و سنگ در کنار مواد پیشرفته‌تری مانند فولاد و بتن، به‌صورت متعادل‌تری استفاده می‌شود.

همچنین در طراحی به سبک معاصر در کنار استفاده از خطوط مستقیم، خطوط منحنی نیز کاربرد دارند. در طراحی معاصر استفاده از پالت رنگی خنثی مانند مشکی، سفید و خاکستری رواج دارد که در کنار آن از تعداد محدودی رنگ جسورانه نیز برای تکمیل فضا و غنا و عمق بخشیدن به محیط استفاده می‌شود.

7. سبک روستیک در طراحی داخلی ساختمان

سبک روستیک، به معنای کهنه و قدیمی است و طراحی داخلی این سبک نمادی از سادگی و زیبایی طبیعت است که مثل خود طبیعت، زنده و پویا است و هرگز از مد نمی‌افتد. در این سبک معمولاً از پوست و خز حیوانات روی سطوح چوبی استفاده می‌شود تا حس راحتی و دنجی ایجاد کند. در دیزاین به سبک روستیک پارچه‌ها، طرح‌های عجیب‌وغریب ندارند و بافت خود پارچه است که زیبایی ایجاد می‌کند.

استفاده از متریال طبیعی مثل کتان در این سبک کاربرد بسیاری دارد و محیط دکوراسیون شده به این سبک شباهت زیادی به سبک خانه‌های روستایی دارد. رنگ یکی از مهم‌ترین عوامل در دکوراسیون روستیک است که می‌تواند تأثیر زیادی بر روحیه و عملکرد افراد داشته باشد. در طراحی روستیک از رنگ‌های خنثی مانند سفید، خاکستری، طوسی و مشکی در کنار رنگ‌های گرم و طبیعی مانند قهوه‌ای، قرمز و آجری استفاده می‌شود تا فضایی گرم و دنج ایجاد شود.

وسایل دکوری روستیک مانند مجسمه‌ها، تابلوها، کوسن‌ها و پرده‌ها می‌توانند به فضا روح و زیبایی ببخشند و فضای آرامش‌ بخش و دنجی ایجاد می‌کند که روح را تسکین می‌دهد.

طراحی دکوراسیون داخلی

8. سبک تلفیقی در دکوراسیون داخلی

سبک تلفیقی برداشتی آزاد از سبک‌های مختلفی است که آزادانه و بی‌قید در کنار هم یک سبک جدید ترکیبی می‌سازند. این استایل، از معدود سبک‌های دکوراسیون داخلی است که می‌تواند کاملاً زاییده افکار و سلیقه‌های صاحب‌خانه باشد. خصوصیت اصلی دکوراسیون تلفیقی، همین ویژگی غیرقابل‌تشخیص بودنش است. البته قوانینی وجود دارد که می‌تواند به دکوراسیون داخلی با سبک تلفیقی بدون ایجاد آشفتگی، نظم و هماهنگی ببخشد.

استفاده از تناژهای رنگی مشابه یا متناسب، استفاده و ترکیب سبک‌های مختلف، باعث می‌شود طراحی دکوراسیون تلفیقی، تمیزتر و منسجم‌تر به نظر برسد. از خصوصیات دکوراسیون داخلی سبک تلفیقی به‌کارگیری ترکیبی از حداقل دو سبک مختلف دکوراسیون داخلی است و استفاده از فرش‌ ماشینی، گلدان‌های بزرگ، مجسمه‌های رومیزی و کوسن‌های مدرن به جای انواع آباژور و اکسسوری‌های پر زرق‌وبرق شیوه رایجی در این سبک است.

طراحی دکوراسیون داخلی

رنگ‌های سبک تلفیقی شامل رنگ‌های خنثی، کرم، برنزه، و انواع طوسی است که در کنار رنگ‌های تکمیلی مانند آبی تیره، قهوه‌ای پررنگ و طیف‌های مختلفی از رنگ سبز در این سبک استفاده می‌شوند. در این سبک، استفاده از متریال مختلف برای ایجاد تضاد و جذابیت رایج است و متریال طبیعی مانند جیرو چرم و ترکیب آنها با شیشه و چوب معمول است و ترکیب همه این عناصر در کنار هم به فضای شما یک هویت انحصاری مانند یک امضا می‌بخشد که تنها متعلق به خود شماست.

9. سبک انتقالی در دکوراسیون داخلی

اگر به دنبال راهی برای تلفیق فضاهای کلاسیک با فضاهای مدرن بوده‌اید، سبک انتقالی برای شما مناسب است. سبک انتقالی سبکی تلفیقی است که راحتی سبک مدرن و تجمل و زیبایی سبک کلاسیک را هم‌زمان دارد. در واقع سبک انتقالی یک سبک پرکاربرد و محبوب برای افرادی است که تمایل ندارند به یک سبک خاص پایبند باشند و ترجیح می‌دهند آزادانه از عناصر سبک‌های کلاسیک و معاصر با هم استفاده کنند.

البته این ترکیب باید به صورتی انجام بشود که نتیجه کار دکوراسیونی زیبا و چشم‌نواز باشد. سبک انتقالی همیشه در حال تغییر و تکامل است و در نتیجه یک سبک آزاد و سلیقه‌ای است که می‌توانید در آن از اثاثیه و وسایل جدید و قدیمی با هم استفاده کنید.

سبک انتقالی قوانین سخت‌گیرانه‌ای ندارد؛ اما هدف اصلی این سبک که یک دکور خلوت است پس نباید در استفاده از دکورها و تزیینات زیاده‌روی کنید. رنگ‌های غالب در سبک انتقالی عموماً خنثی و روشن هستند و رنگ‌هایی مثل کرم، بژ، خاکی، ماسه‌ای، سفید، طوسی روشن و… در این سبک بسیار پرکاربرد هستند.

طراحی دکوراسیون داخلی

10. سبک دکوراسیون فرانسوی

 اگر به ظرافت، کمال و شکوه علاقه دارید، اجرای سبک فرانسوی در فضای داخلی گزینه مناسبی برای شما است. سبک فرانسوی نه‌تنها قلب مردم فرانسه را تسخیر کرد، بلکه در بخش‌های دیگر جهان نیز محبوبیت فراوان پیدا کرد و این سبک در ایران طرف‌داران بسیاری ‌دارد و درگذشته نیز به‌شدت موردتوجه پادشاهان قاجار قرار گرفته ‌بود. یکی از اصلی‌ترین ویژگی‌های سبک فرانسوی، هزینه بالای طراحی داخلی و دکوراسیون آن است. تمام قطعات این تابلوی باشکوه، از مبلمان‌گرفته تا عناصر تزیینی کوچک بسیار گران‌بها است.

در این سبک تعداد زیادی پارچه مانند پارچه‌های مخملی و ابریشمی با گل‌های برجسته در ترکیب با پارچه‌های ارزشمند شیفون و ارگانزا وجود دارد. یکی دیگر از ویژگی‌های این سبک انواع گچ‌بری، کناره‌های زینتی گل‌وبته‌دار است. قسمت جداناپذیر این سبک در طراحی داخلی حضور آینه‌ها و نقاشی‌ها، قاب‌های طلا، نقره و یا برنز ‌است. چینی و کریستال اغلب به‌عنوان لوازم جانبی در این سبک مورداستفاده قرار می‌گیرد.

سبک داخلی فرانسوی از وسایل روشنایی متنوعی مانند آویزهای ساخته‌شده با شمعدان و آویزهای کریستال استقبال می‌کند. در این سبک وجود سقف‌های بلند و پنجره‌های بسیار و چوب و سنگ از المان‌های رایج در این سبک است.

طراحی دکوراسیون داخلی

11. سبک دکوراسیون بوهمیان

سبک بوهمیان در میان انواع سبک‌های دکوراسیون داخلی منزل شما را ناخودآگاه به یاد تابستان می‌اندازد. بوهمیان بوی گرما، شن‌های سفید ساحل مدیترانه‌ای، یک لیوان نوشیدنی خنک و عطر مرکبات را در شما زنده می‌کند. سبک بوهمیان حس و حال راحتی و آسودگی دارد و سبک زندگی کوچ‌نشینی را در خانه مدرن شما، بازآفرینی می‌کند.

دکوراسیون منزل به سبک بوهمین، نمادی است از زندگی هنرمندان، افراد اهل سفر و طبیعت‌گرد و افرادی که روح یکجا نشینی ندارند و مانند خود طبیعت رها و آزادند.

رنگ‌های کاربردی در سبک بوهمیان خاکستری، سبز تیره و قهوه‌ای سیر هستند که در کنار رنگ‌های مکمل درخشانی مثل انواع نارنجی، زرد، سبز و خاکی استفاده می‌شوند. ترکیب بدون قاعده و قانون خاص و آزادانه و استفاده از سوغاتی‌ها و عناصر دکوراتیو محلی و استفاده از انواع قالیچه و تابلوهای بزرگ و قلاب‌بافی در حاشیه پرده‌ها و روبالشتی‌ها و همچنین لوسترهای ساخته شده از حصیر و خیزران در این سبک رواج دارد.

طراحی دکوراسیون داخلی

12. سبک شابی شیک در دکوراسیون

سبک دکوراسیون منزل شابی شیک یکی از پرطرف‌دارترین سبک‌ها است که ترکیبی از سبک‌های روستیک و وینتیج است. این طراحی ترکیبی از شیک‌ بودن در کنار حفظ راحتی است. این سبک برای این طراحی شد که خانه‌های بزرگ روستاییان مرفه انگلیسی که از سطح متوسط جامعه بالاتر بودند، از کسالت خارج شود و ظاهری مدرن به خود گیرد.

خصوصیات دکوراسیون داخلی شابی شیک استفاده از رنگ‌های روشن و خنثی برای دیوارها مثل بژ، طوسی روشن و انواع سفید است و استفاده از اکسسوری‌ها و آیتم‌های تزیینی فراوان در کنار کف‌پوش‌های چوبی ساده و مبلمان وینتج و آنتیک از ویژگی‌های این سبک است.

طراحی دکوراسیون داخلی

13. سبک دکوراسیون هالیوودی

با شنیدن نام سبک دکوراسیون هالیوودی اتاق نشیمنی با آینه‌های طلاکاری شده و لوسترهای درخشان و گران‌ قیمت به یاد می‌آید. دکوراسیون هالیوودی، سبکی که تمامی بخش‌های این مجموعه می‌درخشند و به‌ محض ورود به این فضا شاهد دنیای پر زرق‌ و برق خواهید بود.

فضای داخلی سبک دکوراسیون هالیوودی ترکیبی هوشمندانه از هنر و مدرنیته است. لوستر کریستالی مجلل اصلی‌ترین آیتم سبک دکوراسیون هالیوودی است. رنگ‌های اضافی مانند سرخابی، بنفش، نارنجی و فیروزه‌ای برای تکمیل این فضا به کمک می‌آیند و رنگ‌های بنفش و خاکستری انتخاب‌های محبوب سبک دکوراسیون هالیوودی هستند.

طراحی دکوراسیون داخلی

14. سبک دکوراسیون ایران باستان

دکوراسیون داخلی سبک ایران باستان، در اوج زیبایی، کاملاً لوکس و شیک است. این سبک طراحی داخلی، با الهام از بناهای باقی‌مانده از دوران ایران باستان عناصر چیدمانی‌اش را می‌چیند. یادآور عظمت و شکوه پرسپولیس که در زمان هخامنشیان ساخته شد و با تمامی آسیب‌هایی که به آن وارد شده، همچنان پابرجا و استوار است.

سبک ایران باستان، شباهت‌هایی با دکوراسیون داخلی سبک کلاسیک دارد و سبک بسیار خاصی است که برای اجرا در هر فضایی مناسب نیست. اگر بخواهید که سبک ایران باستان را در خانه‌تان پیاده‌سازی کنید، باید بدانید که اجرای آن نیاز به خانه‌ای با متراژ بالا و سقف بسیار بلند دارد. در این سبک از رنگ‌‌های خنثی مانند سفید، در کنار رنگ‌های جذابی مانند آبی ارغوانی یا زرشکی استفاده می‌شود و طلایی نیز رنگ مکملی برای دکوراسیون داخلی به سبک ایران باستان است.

طراحی دکوراسیون داخلی

15. سبک ایرانی‌ اسلامی

محور اصلی سبک دکوراسیون ایرانی‌اسلامی، سادگی و پایبندی طراحی‌ها به اصول معنوی است. در این سبک، تجملات جایی ندارد و سادگی مشخصه بارز چیدمان به این سبک است که در ایران طرف‌داران مخصوص به خود را دارد. به طور معمول به جای استفاده از عناصر و ظروف لوکس در دکوراسیون منزل ایرانی از ظروف سفالی استفاده می‌شود.

استفاده از پشتی به جای مبلمان، از مبانی این دکوراسیون محسوب می‌‎شود و المان‌هایی مانند سماور و گلیم و فرش‌های ایرانی با طرح اسلیمی و طاقچه‌های متعدد بخشی از این مجموعه‌اند. در این دکوراسیون استفاده از رنگ‌های گرم برای فصل‌های سرد و استفاده از رنگ‌های سرد در روزهای گرم رایج است. نور و پنجره‌های بزرگ یکی از مهم‌ترین نیازهای این سبک است و این سبک، برگرفته از طبیعت و آموزه‌های معنوی است.

طراحی دکوراسیون داخلی

16. سبک دکوراسیون صنعتی

خصوصیت اصلی دکوراسیون سبک صنعتی استفاده از فلزات و خالی باقی‌گذاشتن مساحتی نسبتاً بزرگ در محیط است. این سبک برای برخی از افراد سرد و بی‌روح به نظر می‌آید؛ ولی به دلیل عدم تمرکز بر ظاهر و جذابیت بصری ناشی از وجود سطوح کاربردی،  معماری بدون روکش و استفاده از اشیای بازیافت شده، توجه‌ها را به خود جلب می‌کند.

این سبک صنعتی از دوران انقلاب صنعتی شروع شد و از همین موضوع الهام‌ گرفته است. استفاده از انواع رنگ‌های فلزی مخصوصاً نقره‌ای و برنجی در این سبک بسیار دیده می‌شود و از جمله خصوصیات سبک صنعتی استفاده از آیتم‌هایی است که نماد دنیای صنعتی هستند.

عناصری مانند آجرها، لوله‌های فلزی و سطوح سیمانی در کنار ترکیب رنگی سرد و خنثی و چراغ‌ها و آباژورهای حبابی شکل ابتدایی و آیتم‌های روستیک با ظاهری زنگ‌زده و همچنین استفاده از میزهای چوبی با طراحی کهنه و پوسیده که نمادی از فضای خاک گرفته کارگاه‌ها است؛ از ویژگی‌های این سبک است.

طراحی دکوراسیون داخلی

17. سبک اسکاندیناوی

دکوراسیون منزل به سبک اسکاندیناوی، برای افرادی مناسب است که در جستجوی آرامش‌اند و تاب تحمل فضاهای شلوغ را ندارند. حس تمیزی که این سبک دارد باعث می‌شود فضا حس پاکی و روشنایی و امنیت را به افراد انتقال بدهد. 

فضاهای دکوراسیون شده با سبک اسکاندیناوی دنج و راحت‌اند و برای استراحت و آرامش یافتن از محیط طراحی شده‌اند. از خصوصیات استایل اسکاندیناوی، استفاده از ترکیب رنگی خاکی و سفید در کنار رنگ‌های مکمل خاکی و قهوه‌ای روشن و البته آبی است. غلبه سفید بر فضای کلی خانه که نمادیست از سرمای کشورهای اسکاندیناوی، در دکوراسیون داخلی به این سبک مشاهده می‌شود.

سبک اسکاندیناوی نسبت به سایر سبک‌ها ساده است و برای خارج‌شدن فضا از سادگی مفرط،  وسایل کاربردی مانند چراغ و آباژورها جنبه تزیینی نیز پیدا می‌کنند. استفاده از آثار هنری الهام‌گرفته از طبیعت، مثل تابلوی نقاشی از گیاهان در این سبک رایج است. ترکیب سادگی و کاربردی‌بودن المان‌ها و استفاده از متریال طبیعی مثل چوب و چرم و خز حیوانات برای گرمی بخشیدن به سردی رنگ سفید در این سبک رایج است.

طراحی دکوراسیون داخلی

18. سبک آرت دکو

سبک دکوراسیون داخلی آرت دکو، در اوایل قرن بیستم در فرانسه شکل گرفت و شدیداً تحت‌تأثیر سبک صنعتی بود و به همین دلیل در آن، از فلزات و شیشه در این سبک بسیار استفاده می‌شود. شیشه نمادی از مدرنیته، و نماد علاقه نسل جدید به جنبش مدرنیسم بود و بسیاری از آسمان‌خراش‌های معروف مثل امپایر استیت هم از این سبک الگو گرفتند.

خصوصیات سبک دکوراسیون داخلی آرت دکو، استفاده از متریال براق و چشمگیر مثل آینه، شیشه، فلز، سطوح براق و متریال گران‌قیمت، استفاده از چرم‌های طرح‌دار و پارچه طرح حیوانات مثل پلنگی و ببری، رنگ‌های غنی مثل آبی تیره، نقره‌ای و طلایی و خطوط ساده و اشکال هندسی مثل ذوزنقه، زیگزاگ و انواع اشکال مثلثی از مختصات این سبک است.

طراحی دکوراسیون داخلی

19. سبک هندی

در دکوراسیون به سبک هندی رنگ‌ها اهمیت بسیار دارند. در کشور هند زندگی­ افراد با رنگ پیوندی کهن و نمادین دارد و طراحی دکوراسیون داخلی نیز بر اساس عنصر رنگ است. استفاده از رنگ‌های متضاد در کنار هم در این سبک رواج دارد و رنگ‌های پر کاربرد در سبک هندی رنگ‌های گرم مخصوصاً قرمز و زرد است.

دنیای دکوراسیون به سبک هندی شلوغ و رنگارنگ و پر زرق‌وبرق است. تزیینات بسیار در شکل‌ها و رنگ‌های مختلف در گوشه‌گوشه فضا دیده می‌شوند و ساتن و مخمل و پولک و منجوق به محیط درخشش و تمایز می‌بخشد. مبلمان چوبی منبت‌کاری‌ شده از چوب ساج و آبنوس با کوسن‌هایی رنگارنگ و طرح‌های شلوغ با رنگ‌های گرم، صنایع‌دستی و انواع مجسمه و شمع از مختصات این سبک است.

طراحی دکوراسیون داخلی

20. سبک ژاپنی در دکور داخلی ساختمان

اساس این سبک بر پایه تفکرات عمیق ژاپنی است که بر ضرورت دیدن زیبایی در نقص تأکید دارد. چیدمان ساده و گرمی که یادآور فلسفه ذن است که تأکید فراوانی بر تفکر لحظه‌به‌لحظه و نگاه عمیق به ماهیت اشیا، جانداران و … دارد. طراحی داخلی با کمک مواد طبیعی مانند چوب، بامبو، کتان و سنگ طبیعی و گیاهان سنتی ژاپنی مانند بونسای و بامبو اجرا می‌شود.

پالت رنگ‌های خنثی با رنگ‌های روشن در کنار چوب هایس تیره و افزودن تضادها از دیگر ویژگی‌های این سبک داخلی است و المان‌های سبک ژاپنی در کنار هم فضایی سرشار از هارمونی و آرامش می‌سازند.

طراحی دکوراسیون داخلی

21. سبک رترو در طراحی دکوراسیون داخلی

در دکوراسیون به سبک رترو، المان‌ها و اشکال مدرن مختلف از طرح‌های قدیمی الهام گرفته‌شده‌اند که با  نگاهی به گذشته زیبایی و جذابیت را برای محیط شما به ارمغان می‌آورند. دکوراسیون رترو با استفاده از رنگ‌های تند، روشن، متضاد و براق یکنواخت نیست و حس زندگی و پویایی را القا می‌کند.

این سبک چیدمان مناسب کسانی است که به دکوراسیون‌های قدیمی علاقه دارند و این دکوراسیون حسی نوستالژیک در درونتان به وجود می‌آورد. این سبک هیچ محدودیتی ندارد و در آن می‌توان جسورانه از انواع رنگ‌ها و ساختارها و فرم‌های غیرمعمول استفاده کرد.

طراحی دکوراسیون داخلی

مراحل طراحی دکوراسیون داخلی چیست؟

هر پروژه به یک‌ روند طراحی داخلی نیاز دارد که پیش از آغاز پروژه توسط طراح یا تیم طراحی تنظیم می‌شود تا به‌ این‌ ترتیب چشم‌اندازی روشن و واضح از مسیر طراحی داخلی شکل بگیرد. این مراحل در هر پروژه متفاوت‌اند و با توجه به شیوه کاری طراح تنظیم و اجرا می‌شوند؛ اما به‌صورت کلی روند طراحی داخلی شامل مراحل زیر می‌شود:

1. مشاوره اولیه

مشاوره اولیه در ابتدای هر پروژه از مراحل اساسی در روند طراحی داخلی است. آگاهی از خواسته‌ها و شرایط کارفرما اهمیت بسیار دارد؛ زیرا هر چه طراح نسبت به ابعاد مختلف پروژه، آگاهی و تسلط بیشتری داشته باشد؛ پروژه نتیجه بهتری خواهد داشت. در این مرحله شرایط و موقعیت پروژه، ابعاد پروژه، مساحت و جوانب ملک، خواسته‌های کارفرما و… بررسی می‌شوند.

2. آنالیز، تحلیل و بررسی

در این مرحله، تمام اطلاعاتی که در مرحله مشاوره اولیه جمع‌آوری‌شده، طبقه‌بندی و مرتب می‌شود. جمع‌آوری و تجزیه‌ و تحلیل اطلاعات به طراح  کمک می‌کند تا بتواند تصمیمات درستی بگیرد که در مراحل بعدی کار از آنها استفاده کند. رسم دیاگرام‌ها و نمودارهای طراحی برای تحلیل و برنامه‌ریزی اطلاعات و طبقه‌بندی آنها در راستای تحلیل و شناخت ذهن طراح از پروژه جاری قبل از خلق ایده ترسیم می‌شوند.

طراحی دکوراسیون داخلی

3. بازدید پروژه

در فرایند بازدید به‌صورت رایگان از پروژه شما بازدیدی صورت می‌گیرد و پیرامون نیازها و انتظارات شما گفتگو می‌شود. در خصوص ایده‌های خام میان طراح و کارفرما گفتگویی صورت می‌گیرد و به سؤالات مشتریان در خصوص روش اجرای کار پاسخ داده می‌شود و توافقات اولیه انجام می‌شود. درباره دستمزد قرارداد طراحی داخلی بسته به نوع طراحی و متراژ و جزئیات فرآیند طراحی و اجرا صحبت شده و یک قرارداد مابین طرفین پروژه تنظیم می‌شود.

4. شروع فرایند طراحی و طراحی اولیه

در مرحله شروع طراحی، به جزئیات طرح پرداخته می‌شود و کار به مرحله طراحی فنی می‌رسد. طراح داخلی طرح‌بندی‌های داخلی را تنظیم می‌کند و فرایندهای تکمیلی را به طرح پیشنهادی اضافه می‌کند. مصالح مناسب برای تکمیل کف، دیوارها، نحوه چیدمان فضا، مبلمان مناسب، نورپردازی و… در این مرحله تعیین خواهد شد و معمار داخلی یک طرح اولیه از نحوه انجام کار و جزئیات آن ترسیم می‌کند.

طراحی دکوراسیون داخلی

5. امکان‌سنجی طرح و توسعه آن

در مرحله امکان‌سنجی طرح و توسعه، طراح با توجه به اطلاعات و برنامه‌ریزی‌های خود ایده‌های طراحی فضاهای مختلف را تکمیل می‌کند و آنها را مورد بحث‌وبررسی قرار می‌دهد. در این مرحله طراح به مواردی مانند روند طراحی داخلی، قابلیت‌های پروژه، نیازهای مشتریان، میزان بودجه و محدودیت‌های زمانی‌، بررسی‌هایی انجام می‌دهد و طرح خود را توسعه می‌دهد.

6. اجرا و نظارت

بخش اجرا و نظارت در روند طراحی داخلی، مرحله اجرایی و فنی کار است. در این مرحله با تأمین وسایل و تجهیزات موردنیاز و حضور تیم معماری کار ساخت‌وساز پروژه آغاز می‌شود. این مرحله با همکاری بین طراح و پیمانکاران انجام می‌شود و با نظارت سرپرست تیم معماری کار نصب و اجرا و راه‌اندازی جزئیات مختلف به‌صورت تخصصی انجام می‌شود.

جدیدترین طراحی دکوراسیون داخلی

معماری مدرن و جدیدترین طراحی‌های دکوراسیون داخلی بر سادگی مینیمالیستی تأکید دارند. طراحان معاصر به شعار «هر چه کمتر، بهتر» باور دارند.

تمامی ابزار و وسایل و جزئیات یک محیط باید با توجه به کاربردی‌بودن و سادگی انتخاب شوند. در اجرای سبک مینیمال رنگ سفید نقش اصلی را در دکوراسیون داخلی ایفا می‌کند و چوب‌های طبیعی و دیگر مصالح ارگانیک با بافت‌های مختلف از المان‌های مهم در این سبک به شمار می‌روند. ایجاد فضاهای بزرگ و باز و سرشار از نور و انرژی آفتاب با پرده‌های بسیار ساده حریر، از جدیدترین ترندهای دکوراسیون داخلی منزل است.

شخصی‌سازی یکی از ایده‌های مطرح در دکوراسیون معاصر است به این معنا که شخص در ایجاد سبک در دکوراسیون داخلی منزل خود، نظر و خلاقیت خود را اساس کار دکوراسیون قرار دهد و صرفاً به یک جریان و قاعده کلی تکیه نکند. نتیجه کار یک فضای منظم، ساده و روشن به سلیقه شما است که تمامی اشیا در آن با تناسب و توازن نقش ایفا می‌کنند و حس آرامش و آسودگی را به ساکنان انتقال می‌دهد.

طراحی دکوراسیون داخلی

عوامل مؤثر در هزینه‌های طراحی و اجرای دکوراسیون داخلی

بهترین گزینه این است که تغییر دکوراسیون خود را به یک تیم معماری مهندسی حرفه‌ای بسپارید؛ زیرا هم نتیجه کار رضایت‌ بخش خواهد بود و هم حضور یک تیم تخصصی موجب کاهش هزینه‌ها و مدیریت زمان برای شما خواهد شد.

طراحی و اجرای دکوراسیون داخلی یکی از مهم‌ترین مراحل در ایجاد فضایی زیبا و کاربردی برای منزل یا محل کار شما است. با انتخاب طراحی مناسب، می‌توانید محیطی آرامش‌بخش و متناسب با سلیقه خود بسازید. تیم‌های متخصص در طراحی داخلی با استفاده از جدیدترین ترندها و متریال‌های با کیفیت، فضایی هماهنگ و جذاب خلق می‌کنند که هم به زیبایی و هم به کارآمدی فضا افزوده می‌شود.

از مبلمان تا نورپردازی و انتخاب رنگ‌های مناسب، هر جزئیاتی اهمیت دارد تا فضایی منحصر به فرد و دلپذیر برای شما به وجود بیاید. اگر به دنبال تغییر دکوراسیون داخلی منزل یا دفتر کار خود هستید، ما آماده‌ایم تا با مشاوره و اجرای طرح‌های نوین، بهترین نتیجه را به شما ارائه دهیم.

هزینه طراحی دکوراسیون داخلی به عواملی مانند متراژ فضای شما، نوع متریال و مصالحی که انتخاب می‌کنید، جنس، کیفیت و قیمت روز مصالح و نوع و سبک دکوراسیون داخلی که می‌پسندید و مناسب فضای شماست، بستگی دارد. محاسبه قیمت طراحی و دکوراسیون داخلی، کاری تخصصی است و بهتر است با سپردن پروژه خود به گروه‌های باتجربه و حرفه‌ای، کار را برای خود راحت کنید.

طراحی دکوراسیون داخلی

رنگ‌بندی در طراحی دکوراسیون داخلی و خواص رنگ‌ها

رنگ‌ها یک ابزار قدرتمند در طراحی هستند که در کیفیت فضا و حس و حال آن و حتی ابعاد محیط تأثیرگذارند. با یک ترکیب رنگی مناسب می‌توان فضا را دلبازتر و پرنورتر نشان داد و حس آرامش و راحتی و گرما را منتقل کرد.

به‌ عنوان‌ مثال رنگ قرمز هیجان و انرژی ایجاد می‌کند و هیجان را  افزایش می‌دهد. استفاده محدود و متناسب از این رنگ در دکوراسیون،  فضا را مجلل می‌کند و حس گرمی و مهمان‌نوازی را القا می‌نماید. رنگ آبی نیز رنگی آرامش‌بخش و خیال‌انگیز است که فضا را بزرگ‌تر نشان می‌دهد و فضاهایی که از رنگ آبی در آنها استفاده شده است از کیفیتی سرد و رسمی برخوردارند و درنتیجه آرامش بخشند.

طراحی دکوراسیون داخلی

تفاوت‌های طراحی داخلی و دکوراسیون داخلی

تفاوت طراحی داخلی و دکوراسیون داخلی در این است که طراحی داخلی مسئول برنامه‌ریزی فضاها بر مبنای نیازها و کارکرد آنها را بر عهده دارد؛ درحالی‌که دکوراتور داخلی بیشتر به جنبه‌های زیبایی‌بخشی و نحوه چیدمان اصولی فضاها طبق عوامل مختلفی مانند سبک دکوراسیون، متراژ محیط، میزان نور و رنگ‌های منتخب شما مسلط است؛ بنابراین با توجه به نیاز پروژه خود از یک طراح داخلی و یا یک دکوراتور کمک بگیرید.

برای تشخیص عملکرد دکوراتور از یک طراح دکوراسیون باید بدانید که اگر تصمیم دارید جای در و پنجره‌ها را عوض کنید لازم است از یک معمار داخلی کمک بگیرید؛ اما اگر قصد ایجاد تغییر در دیوارپوش‌ها یا کف‌پوش خانه یا محل کار خود را دارید باید از  طراحان داخلی کمک بگیرید تا در موضوعاتی مانند انتخاب رنگ وسایل خانه از جمله مبلمان و پرده یا کاغذدیواری به شما مشاوره بدهند.

استانداردها و ضوابط طراحی داخلی ساختمان

شما می‌توانید طراحی داخلی منزلتان را به هر سبکی که بخواهید، انجام دهید. فقط کافی است برای انجام این طراحی، استانداردهای طراحی را بشناسید تا به بهترین شکل چیدمان فضای خود را انجام دهید. اصولی مانند: اصل تأکید، اصل تکرار، اصل هماهنگی، اصل تعادل و اصل  تضاد از جمله این استانداردهاست.

یکی از مهم‌ترین اصولی که در طراحی داخلی باید موردتوجه قرار گیرد، اصل تأکید و ایجاد نقطه کانونی است. به‌عنوان‌مثال تلویزیون را نقطه کانونی در نظر بگیرید و باقی وسایل را در اطراف آن بچینید. یکی دیگر از اصول طراحی داخلی اصل تکرار است. تأکید بر طرح، رنگ، بافت و مقیاس به شکلی تکرارشونده که یکی از قواعد طراحی استاندارد است و موجب ایجاد تناسب و هماهنگی است.

اصل تناسب و مقیاس در طراحی داخلی نیز یکی از مهم‌ترین اصول کار طراحی است. مقیاس در اجزا یک محیط به‌اندازه اجسام و عناصر گفته می‌شود و تناسب به هماهنگی عناصر یک محیط می‌گویند. ازآنجاکه در دکوراسیون داخلی بین عناصر مختلف و از جنبه‌های مختلف باید هماهنگی وجود داشته باشد، رعایت این اصل بسیار اهمیت دارد.

طراحی دکوراسیون داخلی

برای طراحی دکوراسیون داخلی لوکس چه کنیم؟

برای طراحی لوکس لزوماً نباید وسایل گران‌ قیمت خرید و یا فضا را با اشیا لوکس پر کرد. خوشبختانه در دکوراسیون داخلی و همچنین چیدمان داخلی، راهکارهایی وجود دارد که می‌توانید بدون هزینه اضافی، ظاهری مجلل برای خانه خود ایجاد کنید. اگر به دنبال فضایی لوکس و شیک هستید، مشاوره با یک طراح داخلی به شما کمک زیادی می‌کند. یکی دیگر از مزایای طراح داخلی، اجرای طرحی است که استفاده بهینه از همه قابلیت‌های فضا را امکان‌پذیر می‌کند.

از ویژگی‌های دکوراسیون‌های داخلی لوکس و شیک، نورپردازی‌ها و استفاده از لوسترهای مناسب و زیبا برای هر محیط است؛ زیرا یک نورپردازی هوشمندانه می‌تواند محیط شما را جذاب‌تر و زیباتر کند. استفاده از نورهای خطی نیز طول ساختمان یا محیط کاری شما را بلندتر و طولانی‌تر نشان می‌دهد و فضا را لوکس و گران نشان می‌دهد.

فرش‌های ارزشمند و متناسب با محیط به فضا گرما، بافت و رنگ می‌افزایند و هرچه فرش بزرگ‌تر باشد، سفارشی‌تر و لوکس‌تر به نظر می‌رسد. یکی از مهم‌ترین سبک‌ها برای گران نشان‌دادن خانه بدون صرف هزینه زیاد، اجرای سبک مینیمال است. در این سبک به جای خرید وسایل زیاد، وسایلی شیک و محدود ولی باکیفیت خریداری کنید.

درنظرگرفتن تناسب از اساسی‌ترین نکات دکوراسیون‌های داخلی لوکس است. تناسب بین رنگ‌های به‌کاررفته در میان تمام اجزا، فضا را گران نشان می‌دهد.

طراحی دکوراسیون داخلی

نکات چیدمان مبلمان در فضاهای بزرگ

چیدمان پذیرایی‌های کوچک به دلیل محدودیت فضا چالش‌های خود را دارند؛ اما چیدمان در پذیرایی بزرگ هم مهارت خاص خود را لازم دارد. هنگام انتخاب مبل، به مقیاس و اندازه اتاق پذیرایی توجه کنید. مبل‌های کوچک در اتاق بزرگ گم می‌شوند و ابعادشان با فضا هماهنگ نیست؛ درحالی‌که مبل‌های خیلی بزرگ می‌توانند جلوه بدی به فضا ببخشند.

مبلمان‌های چستر، کلاسیک و انواع مبلمان راحتی گزینه‌هایی هستند که اگر متناسب با فضا و رنگ و نورپردازی و تزیینات داخلی انتخاب شوند، در فضای بزرگ هم متناسب و زیبا به نظر می‌رسند و به جذابیت محیط می‌افزایند. اهمیت‌دادن به تعادل در ابعاد، گزینش رنگ‌های هماهنگ، نورپردازی متناسب و توجه به جزئیات، به شما کمک خواهد کرد تا یک فضای جذاب، آرامش‌بخش و با کاربری بهینه ایجاد کنید.

طراحی دکوراسیون داخلی

حس زیباشناختی در طراحی دکوراسیون داخلی

انسان به‌صورت ذاتی زیبایی را دوست دارد و آراستگی و زیبایی محیط نیز تأثیر بسیاری بر روح و روان او می‌گذارد. این نیاز متعالی مانند محرکی عمل می‌کند  و بر شکوفایی و سلامت و طول عمر افراد اثرگذار است. یکی از زمینه‌هایی که زیبایی را در خود جای‌داده است معماری و هنر است. زیبایی‌شناسی انواع مختلفی دارد از جمله زیبایی‌شناسی مبنی بر فرم و شکل، زیبایی‌شناسی حسی و زیبایی‌شناسی نمادین.

طراحی دکوراسیون داخلی

زیبایی‌ شناسی حسی، در واقع حاصل تجربیات و حس‌های لذت‌ بخشی است که از حواس پنج‌ گانه دریافت می‌کنیم. احساساتی که از لمس‌کردن، بوییدن، شنیدن، چشیدن و دیدن دریافت می‌شود.

زیبایی‌شناسی نمادین در واقع از یادآوری‌های لذت‌بخش بودن یک محیط و یک تجربه در ذهن انسان تداعی می‌شوند. نمادهایی که افراد به محیط خود می‌افزایند و به‌گونه‌ای نمادین بازگوکننده شخصیت و آرزوهای آنهاست. زیبایی‌شناسی شکلی به تأثیر شکل‌، ریتم، تقارن، تناسب، پیچیدگی و ساختار بصری محیط بیرونی بر روان انسان اشاره دارد.

طراحی دکوراسیون داخلی

گرفتن دیدگاه جهت طراحی دکوراسیون از دیدن عکس

زمانی که عکس‌های مختلف در زمینه دکوراسیون را مشاهده می‌کنید، احساسات مختلفی را تجربه می‌کنید. گاهی با دیدن یک عکس، فضای به تصویر درآمده در عکس شما را جذب می‌کند و حتی از تماشای آن نیز به وجد می‌آیید. گویی که تمام آنچه می‌خواهید را در یک تصویر مشاهده می‌کنید.

طراحی دکوراسیون داخلی

برای گرفتن ایده و تعیین آنچه دوست دارید از فرم و رنگ‌ تا جزئیات مربوط به دکوراسیون؛ تماشای عکس‌های مختلف به شما کمک خواهد کرد تا بدانید به‌راستی چه می‌خواهید و این موضوع هم برای شما و هم برای طراح دکوراسیون شما مفید و کارگشا خواهد بود.

همچنین با پیشرفت تکنولوژی و ظهور هوش مصنوعی، می‌توانید از سایت‌های مولد عکس از متن رایگان کمک بگیرید و از میان تم‌های مختلف، از جمله مدرن، روستایی، مینیمالیستی و موارد دیگرتم موردنظر خودتان را انتخاب کنید و ببینید اتاق شما با طرح‌های رنگی، چیدمان مبلمان و لوازم جانبی مختلف چگونه به نظر می‌رسد.

طراحی دکوراسیون داخلی

محل مناسب برای قرارگیری تلویزیون کجاست؟

تلویزیون در خانه یکی از مهم‌ترین وسایلی است که نقطه کانونی هر نشیمنی محسوب می‌شود. افراد خانواده معمولاً زمان زیادی را مقابل تلویزیون سپری می‌کنند. نحوه چیدمان تلویزیون و توجه به جایگاه آن در پذیرایی، اهمیت بسیاری دارد و بر زیبایی دکوراسیون منزل شما و همچنین سلامتی چشم و گردن افراد تأثیر دارد. یکی از نکاتی که برای تعیین محل قرارگرفتن تلویزیون باید رعایت کنید این است که تلویزیون باید نقطه کانونی فضا باشد و مبلمان خانه گرداگرد آن قرار گیرند و از همه جای خانه در دید باشد.

بزرگ‌ترین مبل که گنجایش نشستن افراد بیشتری را دارد، باید دقیقاً روبروی تلویزیون قرار بگیرد تا افراد برای تماشای تلویزیون لازم نباشد گردن خود را کج کنند و دچار آسیب‌های ناحیه گردن شوند. ارتفاع تلویزیون نیز اهمیت دارد و بهتر است در سطحی موازی با چشم‌ها قرار داده شود تا افراد مجبور نباشد به بالاتر یا پایین‌تر نگاه کنند و دچار خستگی چشم شوند. همچنین فاصله‌ مبلمان تا تلویزیون، باید استاندارد باشد که به چشم‌ها آسیبی نرسد.

بهتر است تلویزیون در فضاهای نزدیک به در ورودی یا در آشپزخانه نباشد تا هم شما وقت تماشا، آرامش بیشتری داشته باشید و هم اینکه اعضای خانواده بتوانند به‌راحتی رفت‌ و آمد کنند.

طراحی دکوراسیون داخلی

بهترین مکان‌یابی تجهیزات آشپزخانه در یک ساختمان

با کمک قانون مثلث طلایی بهترین محل قرارگیری وسایل برقی در آشپزخانه خود را بشناسید. مثلث طلایی، یک مثلث فرضی است که محل قرارگرفتن استاندارد و اصولی اجزای اصلی یک آشپزخانه یعنی اجاق‌گاز، یخچال و سینک را مشخص می‌کند.

نحوه چیدمانی که موجب استفاده بهینه از فضای آشپزخانه، کاهش هدر رفتن انرژی و آسان‌تر شدن رفت‌ و آمد افراد می‌شود. برای این مسئله شما باید یک مثلث متساوی‌ الاضلاع، با اضلاعی به طول ۱٫۵ تا ۲ متر را تصور کنید و با توجه به این قانون جای تجهیزات آشپزخانه خود را تعیین نمایید. فاصله بین این سه عنصر باید متعادل باشد تا بهره‌وری از فضای کاری به حداکثر برسد. این فاصله‌ مناسب برای شما امکان جابه‌جایی و تردد بین سینک، اجاق و یخچال را راحت می‌کند.

طراحی دکوراسیون داخلی

دو نکته مهم در طراحی کابینت آشپزخانه

در طراحی کابینت آشپزخانه به کاربردی‌ بودن کابینت‌ها و اندازه استاندارد آنها دقت داشته باشید. اگر اندازه کابینت‌ها استاندارد نباشد استفاده از آنها سخت خواهد شد. ارتفاع کابینت‌ها باید طوری طراحی شود که اعضای خانه بتوانند از آن استفاده کنند.

همچنین تعداد کابینت‌ها و تمام جزئیات مربوط به آنها اعم از جنس و رنگ و بافت و ابعاد، باید متناسب با مساحت و سبک دکوراسیون منتخب شما طراحی و اجرا شوند تا کابینت‌ها هم در هماهنگی کامل با فضا بوده و در عین کاربردی‌بودن، چشم‌نواز و زیبا باشند.

طراحی دکوراسیون داخلی

محل صحیح قرارگیری یخچال در آشپزخانه کجاست؟

نحوه چیدمان آشپزخانه شما هر مدلی که باشد، باید در هنگام ورود به آن، یخچال اولین وسیله‌ در دسترس شما باشد.  حرارت مستقیم آفتاب به‌خصوص در تابستان به یخچال فشار می‌آورد؛ بنابراین یخچال را نزدیک پنجره و تابش آفتاب یا منابع گرما قرار ندهید. فضای مناسبی را برای باز شدن درِ یخچال در نظر بگیرید تا در هنگام باز و بسته کردن در با مشکل مواجه نشوید.

یخچال را جایی قرار دهید که هوا به‌راحتی در اطراف یخچال گردش کند و به سیستم خنک‌کننده یخچال فشاری وارد نشود و مصرف انرژی کاهش پیدا کند. برای یخچال خود مکانی به‌دوراز رطوبت و نم و سرما انتخاب کنید.

طراحی دکوراسیون داخلی

بهترین المان‌های تزیینات ساختمان

انواع تزیینات ساختمان را می‌توان برحسب سلیقه، سبک معماری و دکوراسیون داخلی، متراژ و فضایی که نیاز دارید و بخشی از خانه که قصد تزیین آن را دارید انتخاب کنید. انتخاب کاغذدیواری متناسب با فضا، رنگ و طرح و ابعاد کابینت‌های آشپزخانه، تزیینات جانبی مانند مجسمه‌ها و تابلوهای نقاشی و وسایل نورپردازی مانند لوسترها و چراغ‌های زینتی در نحوه دکوراسیون شما مؤثرند و تناسب و هماهنگی میان این اجزا بر ظاهر ساختمان شما تأثیر دارند و درصورتی‌که درست و آگاهانه انتخاب شوند؛ باعث می‌شوند تا فضایی زیبا و هماهنگ داشته باشید.

حفظ تعادل و تناسب نکته مهم دکوراسیون داخلی است؛ بنابراین توجه داشته باشید که در افزودن عناصر دکوراتیو افراط نکنید تا فضایی متناسب و متعادل داشته باشید.

طراحی دکوراسیون داخلی

مواردی در خصوص دکوراسیون داخلی پذیرایی

بخش اتاق نشیمن و ناهارخوری در خانه جایگاه ویژه‌ای دارند. ما در این فضاها از مهمانان خود پذیرایی می‌کنیم، استراحت می‌کنیم و با خانواده خود وقت می‌گذرانیم و بخش زیادی از زمانی که در خانه حضور داریم در این قسمت از خانه سپری می‌کنیم؛ بنابراین دکوراسیون این قسمت از خانه اهمیت بسیاری دارد.

طراحی منسجم و متناسب باعث می‌شود تمامی اجزا و عناصر موجود در فضای پذیرایی خانه یا هم هماهنگ بوده و حس خوبی در ما ایجاد کنند. چیدمان کاربردی باعث می‌شود تا فضایی مفید ایجاد شود تا افراد در آن محیط حس آسودگی و رضایت را تجربه کنند. هماهنگی میان عناصر تشکیل‌دهنده مانند مبلمان، پرده‌ها، قالی و رنگ و طرح آنها در حسی که از فضا به شما منتقل می‌شود، مؤثر است.

طراحی دکوراسیون داخلی

تکرار الگو و بافت و رنگ‌ها نیز یکی از عواملی است که فضای پذیرایی شما را دلنشین می‌کند. الگوهای ثابت به ایجاد ارتباط بصری میان فضاها و گره‌زدن آن‌ها به یکدیگر کمک می‌کند و فضایی منسجم ایجاد می‌کند که نتیجه آن حس آرامش و آسودگی افراد از حضور در چنین محیطی است.

سوالات متداول

نورپردازی چه تأثیری بر دکوراسیون دارد؟

نورپردازی مناسب در طراحی داخلی، اهمیت بسیاری از دیدگاه عملکرد و زیبایی‌شناسی دارد. از نور متعادل برای ایجاد فضایی چندلایه و جذاب استفاده کنید.

ترکیب عناصر در دکوراسیون داخلی چه نتیجه‌ای به همراه دارد؟

در طراحی داخلی، از ترکیب و تطبیق عناصر سبک‌های مختلف برای ایجاد ظاهری منحصربه‌فرد و ویژه نترسید. با ترکیب سبک‌ها، بافت‌ها و الگوهای مختلف می‌توانید به فضا عمق و هویتی منطبق بر سلیقه خود ببخشید.

آیا می‌توانم الگوها را در دکوراسیون تکرار کنم؟

بله. انتخاب الگوها و نقوش مکمل، نتیجه‌ای منسجم و از نظر بصری دلپذیر در طراحی داخلی شما ایجاد می‌کند که هیجان بصری و تعادل را به فضای شما اضافه می‌کند.

سخن پایانی

طراحی دکوراسیون داخلی یک موضوع چالش برانگیز است که با وجود این که ساده به نظر می رسد؛ جزئیات بسیاری دارد. با مطالعه و بررسی سبک‌های مختلف دکوراسیون و نحوه چیدمان صحیح اشیا در محیط به نتایج بهتری می‌رسید و محیط خود را آگاهانه‌تر چینش می‌کنید؛ اما برای یک دکوراسیون حرفه‌ای که به شما امکان می‌دهد فضاهایی ایجاد کنید که با سبک و سلیقه شما منطبق است و نیازهای شما را نیز برآورده می‌کند؛ بهتر است از مشاوره و تخصص طراحان داخلی بهره ببرید.

مجموعه مهندسی معماری دکوراسیون داخلی کاردو با همکاری تیم کاملی از مهندسان و معماران باتجربه و کارآمد به شما برای طراحی و اجرای دکوراسیون مدرن و تخصصی کمک می‌کند تا خانه یا محل کار خود را به بهترین شکل دکوراسیون نمایید.

پیمایش به بالا