شیوه کارآمد طراحی دکوراسیون داخلی اداری، به بهرهوری بهتر کارکنان و رشد کسب و کار شما کمک میکند. در طراحی اداری توجه به نحوه نورپردازی، انتخاب رنگها، مبلمان، متریال و طراحی بخشهای مختلف با توجه به کاربرد آنها اهمیت بسیاری دارد.
شما میتوانید برای دریافت مشاوره برای طراحی دکوراسیون اداری خود با شمارههای 22051459-021 و 22051276-021 تماس بگیرید.
فهرست مطالب
- 1 عوامل مؤثر و نکات مهم در طراحی دکوراسیون داخلی اداری
- 2 رنگ در طراحی دکوراسیون داخلی اداری
- 3 اهمیت نور در طراحی دکوراسیون داخلی اداری و تأثیر نورپردازی دفتر کار
- 4 متریال در طراحی دکوراسیون اداری
- 5 سبکهای محبوب طراحی داخلی اداری
- 6 جدیدترین طراحی دکوراسیون داخلی اداری
- 7 اهمیت طراحی دکوراسیون داخلی در فضای کار
- 8 سؤالات متداول
- 9 سخن پایانی
عوامل مؤثر و نکات مهم در طراحی دکوراسیون داخلی اداری
نحوه اجرای دکوراسیون داخلی اداری با توجه به نکاتی صورت میگیرد که در ادامه به آنها میپردازیم.
1. ویژگیهای پلان باز و بسته دفاتر کار
پلان باز، نوعی شیوه طراحی است که در آن فضای داخلی اداری بدون دیوار یا هر مانع فیزیکی دیگری طراحی میشود. ویژگیهای این نوع طراحی، فضای باز و یکپارچهای است که دیوارهای جداکننده ندارد و معمولاً تنها اتاق مدیریت و آبدارخانه فضای اختصاصی دارند. ویژگی پلان باز، مزایای بسیاری از جمله: افزایش همکاری و تعامل میان کارمندان، اشتراکگذاری اطلاعات و تبادل نظر، استفاده حداکثری از فضای موجود و محیط روشنتر و بازتر در دفاتر کاری دارد.
پلان بسته، نوعی طراحی است که برای هر بخش، فرد و تیم، فضایی مشخص اختصاص داده میشود و افراد بهصورت جداگانه کار میکنند. در طراحی پلان بسته، بخشهای مختلف با درب یا دیوار و یا پارتیشن ساخته میشوند و مزایایی از جمله: حفظ حریم خصوصی کارمندان، کاهش صدا و حواسپرتی و مناسببودن برای جلسههای خصوصی و فعالیتهای تخصصی کارکنان دارد.
2. مبلمان اداری طراحی دکوراسیون اداری
تمامی تجهیزاتی که در دفاتر کاری به کار میروند، از جمله مبلمان اداری است. مبلمان اداری تأثیر مستقیمی بر راحتی، بهرهوری و نیز سلامت جسمانی کارمندان دارد. انواع مبل، میز، پارتیشن و قفسه باید از متریال مقاوم تهیه شوند که بازدهی بهتری داشته باشند. صندلیها باید قابلتنظیم باشند تا به ناحیه گردن و کمر افراد آسیب نرسد. رنگ و طرح مبلمان باید با برند و هویت شرکت و دکوراسیون بخشهای مختلف دفاتر کاری هماهنگ باشد. انتخاب صحیح و کارآمد مبلمان، ترکیب تخصص و هنر است. در مجموعه کاردو، صفر تا صد طراحی دکوراسیون دفتر کار شما را با مبلمانی متناسب با برند شما و هماهنگ با نیازها و خواستههای شما اجرا میکنیم.
3. طراحی اتاق مدیریت در دکوراسیون اداری
طراحی اتاق مدیریت با المانهایی مانند: میز مدیریتی بزرگ با طراحی لوکس، صندلی چرمی ارگونومیک قابلتنظیم، میز یا کمد برای ذخیرهسازی، لوستر یا چراغهای رومیزی برای ایجاد نور ملایم با رعایت حفظ تعادل میان نور طبیعی و مصنوعی، استفاده از رنگهای رسمی مانند مشکی، قهوهای و خاکستری اجرا میشود. هدف از این طراحی ایجاد فضایی است که علاوه بر حفظ اقتدار مدیریت، فضایی راحت و آراسته برای جلسات رسمی است. لازم است در طراحی اتاق مدیریت به ایجاد محیطی آرام و ساکت توجه داشته باشید و عایقسازی اتاق با دقت صورت گیرد تا جلسات رسمی در آرامش و تمرکز پیش رود.
4. طراحی دکوراسیون فضای کارکنان
عوامل مهم در طراحی دکوراسیون فضای کاری کارکنان، توجه به نورپردازی مناسب، تهویه مناسب و مطبوع، رنگهای روشن و ملایم برای کاهش استرس افراد و افزایش تمرکز کاری کارکنان است. در طراحی فضای کارکنان، میتوان فضاهای مکملی مانند فضای استراحت، فضای گروهی برای جلسات و کارهای تیمی ایجاد کرد. فضای استراحت کارکنان، محلی برای استراحت کوتاه کارمندان است که بهراحتی و استراحت و همفکری میان نیروها کمک میکند. اغلب شرکتهای مدرن و نوپا و استارتآپها، فضایی را برای استراحت و گفتگو و بازی گروهی اختصاص میدهند. وجود اتاق استراحت در شرکتها موجب نزدیکی و صمیمیت کارکنان و ایجاد فضای مناسبی برای همفکری و تبادل ایدهها میان اعضای تیم است.
5. طراحی داخلی پذیرش اداری
در طراحی بخش پذیرش اداری، وجود یک میز پذیرش برای منشی الزامی است. دکوراسیون این بخش با کمک صندلیهای راحت برای مراجعهکنندگان، نمایهای از لوگوی شرکت در بخش ورودی شرکت، نورپردازی ملایم، استفاده از عناصر دکوراتیوی مانند گلدانهای طبیعی یا اشیا دکوری و قفسههایی برای بایگانی مدارک و مستندات اجرا میشود. محل قرارگرفتن میز منشی در این نوع طراحی، با دقت جانمایی و تعیین میشود؛ زیرا منشی یک شرکت وظیفه رسیدگی به مراجعهکنندگان و هماهنگی میان کارمندان و مدیریت را برعهده دارد. دکوراسیون این بخش نیز با توجه به فعالیتهای دفتر اجرا میشود.
6. پارتیشنبندی اداری
پارتیشنبندی در فضای ادارات و شرکتها اهمیت بسیاری دارد. با تفکیک و اختصاص هر بخش به فعالیت مربوطه، فضایی اختصاصی و معین برای کارهای اداری مشخص میشود. مزایای پارتیشنبندی تقسیم فضا بدون نیاز به ایجاد دیوار، ایجاد حریم خصوص و بهینهسازی هزینهها است. پارتیشنبندی اداری انواع مختلفی دارد؛ از جمله: پارتیشنبندی امدیاف، پارتیشنهای شیشهای و انواع پارتیشنهای خلاقانه که به تفکیک فضایی در محیط اداری کمک میکند. پارتیشنهای شیشهای برای محیطهای مدرن و افزایش نور طبیعی مناسباند و پارتیشنهای آکوستیک برای کاهش صدا در محیطهای شلوغ و پارتیشنهای متحرک به دلیل ویژگی قابلجابهجایی بودن و منعطف بودن در محیطهای اداری استفاده میشوند.
رنگ در طراحی دکوراسیون داخلی اداری
انتخاب رنگ در طراحی دکوراسیون داخلی اداری، بر اساس نوع فعالیت شرکت و متراژ فضا صورت میگیرد و اساسیترین عامل تعیین رنگ، رنگسازمانی واحد است که در انتخاب رنگ عناصر محیط نقش دارد. روشهای مختلف رنگبندی مانند تکنیک مونوکروم با انتخاب یک رنگ واحد و استفاده از کنتراستهای مختلف همان رنگ اجرا میشود. عامل مهم دیگر در انتخاب رنگ، سبک دکوراسیون است که هر سبکی رنگهای رایج خود را دارد و دکوراسیون اداری به آن سبک نیز با رنگبندی آن سبک هماهنگ میشود. استفاده از رنگهای آرامشبخش و ملایم از گروه رنگهای خنثی، برای حفظ آرامش و تمرکز کارکنان محیط اداری مؤثر است.
رنگهای رایج در دکوراسیون اداری، رنگهای خنثی مانند سفید و خاکستری است که برای محیطهای رسمی و حرفهای مناسباند، رنگهای گرم و غنی مانند زرد و نارنجی که انرژیبخش و خلاقانهاند و رنگهای سرد مانند سبز و آبی که محیط را آرامشبخش میکنند.
اهمیت نور در طراحی دکوراسیون داخلی اداری و تأثیر نورپردازی دفتر کار
نحوه نورپردازی در دکوراسیون داخلی اداری با استفاده حداکثری از نور طبیعی و با کمک پنجرههای بزرگ و پردههای ساده برای عبور نور اجرا میشود. نور طبیعی انرژی و حس خوبی به فضای کاری میدهد و خستگی چشم را کاهش میدهد. نورهای مصنوعی در دکوراسیون داخلی اداری بهعنوان نورهای فرعی به کار میروند. انواع نورپردازی مخفی و چراغهای خطی در دفاتر کاری کاربرد دارند. نورپردازی بخشهای مختلف دفتر کار بر اساس کاربرد و مساحت و نحوه دکوراسیون آن بخش طراحی میشود. یکی دیگر از نکات مهم در نحوه نورپردازی، ایجاد نور یکنواخت و ثابت است؛ زیرا تغییرات در میزان نور به چشم افراد آسیب میزند.
متریال در طراحی دکوراسیون اداری
انتخاب متریال مناسب در محیطهای اداری اهمیت بسیاری دارد و نوع مصالح بر اساس نوع خدماتی که ارائه داده میشود و نیازها و انتخاب کارفرما انتخاب میشود. متریال رایج در طراحی دکوراسیون اداری، انواع چوب برای ایجاد حس گرما و طبیعی بودن در محیط، انواع شیشه برای افزودن شفافیت و مدرنیته و انواع فلز به دلیل دوام و استحکام این عنصر است. مزایای استفاده از مصالح باکیفیت و مقاوم، دوام و ماندگاری بالا، زیبایی ظاهری و قابلیت بازیافت است. هر چه مصالح باکیفیتتری در دکوراسیون داخلی خود به کار ببرید، از لحاظ اقتصادی نیز بهصرفهتر است؛ چرا که مصالح بادوام کمتر آسیب میبیند و تا مدتهای طولانی نیازی به بازسازی و خریداری مجدد مصالح نخواهید داشت.
سبکهای محبوب طراحی داخلی اداری
سبکهای رایج در طراحی داخلی اداری متناسب با نوع فعالیت شرکت و فرهنگسازمانی و همچنین سلیقه کارفرما متفاوت است. یکی از انواع سبکهای محبوب در طراحی اداری، سبک مدرن است. ویژگیهایی مانند: طراحی با خطوط صاف و بدون پیچیدگی، استفاده از رنگهای خنثی مانند سفید، مشکی و خاکستری در کنار تلفیق با رنگهای متالیک مانند نقرهای و طلایی و یا رنگهای انرژیبخش مانند آبی روشن و متریالی مانند شیشه، فلزات سبک و چوبهای پرداخت شده است. سبک مدرن در ادارات و شرکتها با ایجاد حس سادگی، شفافیت و کارآمدی به فضا و القای حس مدرنیته و پیشرفت برای شرکتهای فناوری و یا استارتآپها بیشتر استفاده میشود.
سبک کلاسیک یکی دیگر از سبکهای رایج در دکوراسیون اداری است که با استفاده از رنگهای گرم و تیره مانند قهوهای و سبز تیره برای ایجاد حس اقتدار و مبلمانی رسمی و لوکس و تزیینات بسیار مانند منبتکاریها و پارچههای لوکس برای پرده و مبلمان، فضایی مجلل که برای شرکتهای حقوقی، مالی و مدیریتی مناسب است را ایجاد میکند.
دکوراسیون اداری لاکچری از انواع دکوراسیون اداری است که توسط شرکت معماری و طراحی داخلی کاردو طراحی و اجرا میشود. المانهای رایج در این نوع دکوراسیون، انواع مبلمان لوکس و لاکچری است. طراحان تیم کاردو با کمک یک نورپردازی تخصصی فضای اداری شما را با چراغها و لوسترهای خاص و نورپردازیهای مخفی روشن و جذاب میکنند. همچنین با استفاده از عناصری مانند مبلمان چرم شیک، اکسسوریهای آنتیک، کتابخانههای لوکس و متریال طبیعی مانند چوب بلوط، سنگ مرمر و پردههای مجلل، دفتر کار شما را به زیباترین و لوکسترین شیوه چیدمان میکنند.
برای مطالعه بیشتر درباره طراحی و اجرای دکوراسیون داخلی به لینک مراجعه نمایید.
جدیدترین طراحی دکوراسیون داخلی اداری
جدیدترین شیوه طراحی دکوراسیون داخلی اداری، با استفاده از تجهیزات و فناوریهای مدرن و انواع ترند روز صورت میگیرد. در شیوه طراحی نوین، استفاده از رنگهای خنثی و ملایمی مانند خاکستری فضایی آرام خلق میکند. ایجاد پلانهای باز به بزرگتر نشان داده شدن فضا کمک میکند و شیوه نورپردازی نیز بر جذابیت و کارایی فضا میافزاید. انواع باکسهای گل طبیعی و دیوارهای گل نیز در طراحی مدرن رایج است و به فضای کاری شما زیبایی طبیعی میبخشد. با انتخاب مجموعه کاردو، بهترین و بهروزترین متد دکوراسیون داخلی اداری را در کنار چیدمانی جذاب و مدرن تجربه نمایید.
اهمیت طراحی دکوراسیون داخلی در فضای کار
طراحی اداری بر بازدهی کاری افراد و رشد کسبوکار صاحبان مشاغل تأثیر مستقیمی دارد. طراحی دکوراسیون داخلی باکیفیت و کارآمد بر روحیه افراد و ایجاد تمرکز و آسایش در کارکنان تأثیر بسیاری دارد. توجه داشته باشید که باید با درنظرگرفتن نوع حرفه و تعداد افراد و متراژ دفتر و نیاز و علاقه خود، سبک دکوراسیون داخلی خود را انتخاب کنید تا بهترین نتیجه را دریافت کنید.
سؤالات متداول
مبلمان اداری اتاق انتظار چه ویژگیهایی دارد؟
مبلمان اداری اتاق انتظار باید با سبک دکوراسیون اداره و تجهیزات اداری هماهنگ باشد. بهکاربردن طرحها و رنگهایی که القاکننده احساس آرامش هستند، تأثیر مثبتی بر مراجعهکنندگان و کارکنان دارد.
عناصر فرعی بخش پذیرش اداری چیست؟
المانهای طبیعی مناسب، استفاده از مانیتور جهت نمایش فعالیتهای شرکت و مجلات مرتبط بر روی یک استند چوبی میتواند زمان انتظار را کوتاه و اثربخش کند.
سخن پایانی
نحوه دکوراسیون بهینه و خلاقانه طراحی دکوراسیون داخلی اداری، بازدهی و کارایی بهتر کارکنان را به همراه دارد و موجب رشد و موفقیت برند شما خواهد شد. مجموعه کاردو، با همراهی یک تیم تخصصی مهندسی و معماری داخلی برای اجرای انواع دکوراسیون اداری در کنار شما است تا با مدرنترین شیوههای روز دفاتر کاری خود را چیدمان کنید.